viernes, 1 de febrero de 2013

CARNAVAL MÍTIC DE L'AULA DE CINEMA: THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW

L'Aula de Cinema de la URV, en col·laboració amb Les Golfes Club, ha organitzat per al proper divendres 8 de gener un original esdeveniment per donar la benvinguda al Carnaval: la CARNIVAL HORROR FREAK PORKY'S NIGHT!

Un grup d'alumnes i persones vinculades a l'Aula protagonitzaran una flashmob durant la projecció del film "The Rocky Horror Picture Show"(1975), però per tal que l'esdeveniment es desenvolupi correctament és imprescindible la vostra participació en les diverses "accions" que s'hi realitzaran.

Quant a la pel·lícula, només podem dir que es tracta d'una obra mítica del cinema musical dels anys 70 però que continua sent una fita entre els admiradors d'aquest gènere cinematogràfic. Per als que no l'hàgiu vist, ara teniu una bona oportunitat per a fer-ho, aprofitant la immediatesa del Carnaval; per als que ja la coneixíeu, us animem a assistir-hi, reviure bons moments, ballar el "Time Warp" i participar amb nosaltres a les "accions". 

Ara bé, això no és tot! Després de la projecció s'ha programat un Freak Karaoke Show i una sessió musical de Dj Porky's que ens acompanyaran fins a la matinada.
  • On? A Les Golfes Club (Pau del Protectorat 5, Tarragona)
  • Quan? 8 de febrer a les 23:00 hores
  • Què necessiteu? Ganes de passar-vos-ho molt bé!
  • Preu: Gratuït

Encara voleu més raons?

Animeu-vos-hi!!!

____________________________________________________________________________
El Aula de Cine de la URV, en colaboración con Les Golfes Club, ha organizado para el próximo viernes 8 de febrero un original acontecimiento para dar la bienvenida al Carnaval: la CARNIVAL HORROR FREAK PORKY'S NIGHT!

Un grupo de alumnos y personas vinculadas al Aula protagonizarán una flashmob durante la proyección del film "The Rocky Horror Picture Show" (1975), pero para que la celebración se desarrolle correctamente es imprescindible vuestra participación en las diversas "acciones" que se realizarán. 

En cuanto a la película, sólo podemos decir que se trata de una obra mítica del cine musical de los años 70 pero que continua siendo un hito entre los admiradores de este género cinematográfico. Para los que no la hayáis visto, ahora tenéis la oportunidad de hacerlo, aprovechando la inmediatez del Carnaval; para los que ya la conocíais, os animamos a asistir, revivir buenos momentos, bailar el "Time Warp" y participar con nosotros en las "acciones".

¡Pero eso no es todo! Después de la proyección se ha programado un Freak Karaoke Show y una sesión musical a cargo de Dj Porky's que nos acompañará hasta la madrugada.

  • ¿Dónde? En Les Golfes Club (Pau del Protectorat 5, Tarragona)
  • ¿Cuándo? 8 de febrero a las 23:00 horas
  • ¿Qué necesitáis? ¡Ganas de pasarlo muy bien!
  • Precio: Gratuito
¿Aún queréis más razones?

¡Animaos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario