lunes, 28 de enero de 2013

Cicle de febrer a l'Aula de Cinema de la URV

Des de l'Aula de Cinema de la URV hem organitzat per al mes de febrer un cicle de pel·lícules que porta per títol "Religió i cinema". Els films escollits recullen diverses cares del fenomen religiós (Cristianisme, Islam, Budisme i agnosticisme) i en diverses èpoques (Edat Mitjana, Franquisme i contemporaneïtat). 
Paral·lelament, la riquesa temàtica (sovint, atemporal) que presenten permet una reflexió sobre aspectes com el sentit de la familia, el qüestionament de l'existència de Déu, la mort, les conviccions morals o el xoc de religions.
Entre les obres que conformen aquest cicle, destaquem un clàssic d'Ingmar Bergman, com és El séptimo sello, el polèmic film de Luis Buñuel Viridiana, l'hilarant Dogma de Kevin Smith i la impactant Buda explotó por vergüenza, de la joveníssima directora iraní Hana Makhmalbaf. És, doncs, una bona oportunitat per gaudir del gran cinema i per això us convidem a assistir a les projeccions que tindran lloc els següents dies:

- Dimarts 5: El séptimo sello (1956), d'Ingmar Bergman (93')
- Dijous 7: Viridiana (1961), de Luis Buñuel (90')
- Dimarts 12: Dogma (1999), de Kevin Smith (133')
- Dijous 14: Buda explotó por vergüenza (2007), de Hana Makhbalbaf (81')

Us hi esperem a l'aula 403 del Campus Catalunya a les 19:00 hores!
______________________________________________________________________________

Des del Aula de Cine de la URV hemos organizado para el mes de febrero un ciclo de películas cuyo título es "Religión y cine". Los films escogidos recogen diversas facetas del fenómeno religioso (Cristianismo, Islam, Budismo y agnosticismo) y en diferentes épocas (Edad Media, Franquismo y contemporaneidad). Paralelamente, su riqueza temática (a menudo, atemporal) pemite una reflexión sobre aspectos como el sentido de la familia, el cuestionamiento de la existencia de Dios, la muerte, las convicciones morales o el choque de religiones.
Entre las obras que conforman este ciclo, hemos destacado un clásico de Ingmar Bergman, como es El séptimo sello, el polémico film de Buñuel Viridiana, la hilarante Dogma de Kevin Smith y la impactante Buda explotó por vergüenza, de la jovencísima directora iraní Hana Makhmalbaf. Es, por lo tanto, una buena oportunidad para disfrutar del gran cine y por eso os invitamos a las proyecciones que tendrán lugar en las siguientes fechas:


- Martes 5: El séptimo sello (1956), de Ingmar Bergman (93')
- Jueves 7: Viridiana (1961), de Luis Buñuel (90')
- Martes 12: Dogma (1999), de Kevin Smith (133')
- Jueves 14: Buda explotó por vergüenza (2007), de Hana Makhbalbaf (81')


¡Os esperamos en el aula 403 del Campus Catalunya a las 19:00 horas!

No hay comentarios:

Publicar un comentario