martes, 26 de febrero de 2013

Cicle de març a l'Aula de Cinema de la URV

L'Aula de Cinema de la URV ha organitzat per al mes de març un cicle de pel·lícules que porta per títol "La Guerra al Cinema". A partir de quatre films ambientats en conflictes bèl·lics del segle XX molt diferents entre ells, analitzarem l'evolució en el tractament d'aquest gènere al llarg dels darrers cinquanta anys.
Des de la I Guerra Mundial (Senderos de Gloria) fins a la Guerra del Golf (Jarehead), passant la Guerra del Vietnam i la dels Balcans, el cicle convida a reflexionar sobre la deshumanització, la cruesa i l'estat de barbàrie en què es pot arribar en una guerra, sovint lluitant per una causa no entesa ni compartida per tothom.

Per aquest motiu, us animem a assistir a aquest interessant cicle que realitzarem durant el mes de març. A continuació, us detallem els títols de les obres cinematogràfiques i les dates de projecció:

- Dimarts 5: Senderos de gloria (Paths of Glory) (1957), d'Stanley Kubrick (87')
- Dijous 7: La chaqueta metálica (Full Metal Jacket) (1987), d'Stanley Kubrick (112')
- Dimarts 12: Antes de la lluvia (Before the Rain) (1993), de Milcho Manchevski (113')
- Dijous 14: El infierno espera (Jarhead) (2005), de Sam Mendes (123')

Recordeu que totes les projeccions tindran lloc a l'Aula 403 del Campus Catalunya a les 19:00 hores. 
Us hi esperem!
_____________________________________________________________________________

El Aula de Cine de la URV ha organizado para el mes de marzo un ciclo de películas cuyo título es "La Guerra en el Cine". A partir de cuatro films ambientados en conflictos bélicos del siglo XX muy diferentes entre sí, analizaremos la evolución en el tratamiento de este género a lo largo de los últimos cincuenta años.
Desde la I Guerra Mundial (Senderos de gloria) hasta la Guerra del Golfo (Jarehead), pasando por la Guerra del Vietnam y la de los Balcanes, el ciclo invita a reflexionar sobre la deshumanización, la crudeza y el estado de barbarie al que se puede llegar en una guerra, a menudo luchando por una causa no comprendida ni compartida por todo el mundo. 

Por ese motivo, os animamos a asistir a este interesante ciclo que realizaremos durante el mes de marzo. A continuación, detallamos los títulos de las obras cinematográficas y las fechas de proyección:


- Martes 5: Senderos de gloria (Paths of Glory) (1957), de Stanley Kubrick (87')
- Jueves 7: La chaqueta metálica (Full Metal Jacket) (1987), de Stanley Kubrick (112')
- Martes 12: Antes de la lluvia (Before the Rain) (1993), de Milcho Manchevski (113')
- Jueves 14: El infierno espera (Jarhead) (2005), de Sam Mendes (123')


Recordad que todas las proyecciones tendrán lugar en el Aula 403 del Campus Catalunya a las 19:00 horas. 

¡Os esperamos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario