domingo, 1 de abril de 2012

Segona sessió: LA DOLCE VITA (1960)

Abril és el mes dels clàssics al CCURV i, després de les votacions al Facebook, el film guanyador que tractarem a la propera sessió és LA DOLCE VITA (1960) de Federico Fellini.
Segurament, molts de vosaltres ja haureu vist aquest film; però pels qui no ho hagin fet (o pels que vulguin tornar-lo a veure), poden trobar-lo en dvd a qualsevol Biblioteca Pública (Tarragona, Reus, Cambrils, Vila-seca, Salou...). Tanmateix, si teniu algun dubte, poseu-vos en contacte amb el Club de Cinema o l'Aula de Cinema de la URV i us facilitarem en la mida que ens sigui possible el camí.
Teniu fins el dia 24 d'abril per visionar el film per tal de comentar-lo a la nostra sessió del Club, on compartirem entre tots les nostres opinions i punts de vista sobre ell.
Us hi esperem i no dubteu en convidar a tot aquell que estigui interessat!
24 d'abril de 2012: 18:30h: AULA 301 del CAMPUS CATALUNYA
--------------------------------------------------------------------
Abril es el mes de los clásicos en el CCURV y, después de las votaciones en el Facebook, el film ganador que trataremos en la próxima sesión es LA DOLCE VITA (1960) de Federico Fellini.
Seguramente, muchos de vosotros ya habréis visto este film; pero para los que no lo hayan hecho (o para los que quieran volver a ver), pueden encontrarlo en dvd en cualquier Biblioteca Pública (Tarragona, Reus, Cambrils, Vila-seca, Salou...). Igualmente, si tenéis alguna duda, poneos en contacto con el Club de Cine o el Aula de Cine de la URV y os facilitaremos en la medida que nos sea posible el camino.
Tenéis hasta el día 24 de abril para visionar el film con tal de comentarlo en nuestra sesión del Club, donde compartiremos entre todos nuestras opiniones y puntos de vista sobre él.
¡Os esperamos y no dudéis en invitar a todo aquél al que le pueda interesar!
24 de abril de 2012: 18:30h: AULA 301 del CAMPUS CATALUNYA

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario