lunes, 10 de junio de 2013

CICLE DE JUNY A L'AULA DE CINEMA DE LA URV

Des de l'Aula de Cinema de la URV, i en col·laboració amb l'Arxiu de Folklore de la Universitat, hem programat per al mes de juny un petit cicle cinematogràfic que porta per títol "Llegendes i Cinema". 
En aquesta ocasió, la projecció dels films s'acompanyarà tot seguit d'un debat per comentar-ne aquells aspectes més interessants, posar-ne en comú les característiques principals i avaluar el treball dels directors pel que fa al tractament d'un argument fantàstic.

A continuació, especifiquem quines seran aquestes projeccions:

- Dimecres 19 de juny a les 19:00 hores: EL LABERINTO DEL FAUNO (2006), de Guillermo del Toro (112'). Aula 305 del Campus Catalunya.


- Divendres 21 de juny a les 17:00 hores: CRISTAL OSCURO (1982), de Jim Henson i Frank Oz (93'). Aula 305 del Campus Catalunya.


Us hi esperem!
________________________________________________________________________

Desde el Aula de Cine de la URV, y en colaboración con el Archivo de Folklore de la Universidad, hemos programado para el mes de junio un pequeño ciclo cinematográfico que presenta por título "Leyendas y Cine". 
En esta ocasión, la proyección de los films se acompañará acto seguido de un debate para comentar aquellos aspectos más interesantes de las obras, poner en común sus características principales y evaluar el trabajo de los directores en cuanto al tratamiento de un argumento fantástico. 

A continuación, os detallamos estas proyecciones:

- Miércoles 19 de junio a las 19:00 horas: EL LABERINTO DEL FAUNO (2006), de Guillermo del Toro (112'). Aula 305 del Campus Catalunya.

- Viernes 21 de junio a las 17:00 horas: CRISTAL OSCURO (1982), de Jim Henson y Frank Oz (93'). Aula 305 del Campus Catalunya.

¡Os esperamos!

No hay comentarios:

Publicar un comentario