martes, 2 de octubre de 2012

CINEMA ACTUAL: CARMINA O REVIENTA

El proper dimarts 30 d'octubre, tindrà lloc a l'Aula 420 del Campus Catalunya un debat organitzat pel Club de Cinema on s'analitzarà el film Carmina o revienta (2012), de l'actor i director Paco León.
Atès que, al llarg d'aquest mes, les projeccions de l'Aula de Cinema han format part d'un cicle sobre els límits del documental, hem decidit incloure un debat que permeti comentar aquesta obra i, al seu torn, analitzar els seus punts de connexió i divergències amb el gènere documental. El film de León se'ns presenta com una íntima reflexió sobre qüestions com ara la família, les relacions personals o la convivència entre les persones des del punt de vista d'una dona que pretén reivindicar-se a si mateixa.
Ara bé, fins a quin punt és realitat o ficció el que se'ns explica? Això és el que intentarem aclarir tots plegats en aquest debat. Animeu-vos-hi! Encara teniu temps per veure el film!

Recordeu! El 30 d'octubre a l'Aula 420 del Campus Catalunya (18.00 hores).

Us hi esperem!


______________________________________________________________________________

El próximo martes 30 de octubre tendrá lugar en el Aula 420 del Campus Catalunya un debate organizado por el Club de Cine en el que se analizará el film Carmina o revienta (2012), del actor y director Paco León.
Puesto que, a lo largo de este mes, las proyecciones del Aula de Cine han formado parte de un ciclo sobre los límites del documental, hemos decidido incluir un debate que permita comentar esta obra y, al mismo tiempo, analizar sus puntos de conexión y divergencias con el género documental. El film de León se nos presenta como una íntima reflexión sobre cuestiones como la familia, las relaciones personales o la convivencia entre las personas desde el punto de vista de una mujer que pretende reivindicarse a si misma.
Ahora bien, ¿hasta qué punto és realidad o ficción lo que se nos explica? Es lo que intentaremos aclarar entre todos en este debate. ¡Animaos! ¡Todavía estáis a tiempo de ver el film!

¡Recordad! El 30 de octubre en el Aula 420 del Campus Catalunya (18.00 horas).

¡Os esperamos!


No hay comentarios:

Publicar un comentario