martes, 3 de julio de 2012

News news news!!!




Ja sóm a ple estiu i des d'el CCURV volem agrair-vos la vostra participació i col·laboració que han fet possible tot aixó.
 





També volem anunciar-vos les novetats que us tenim preparades: imatges del flashmob al CAFÈ WALPURGIS (on van participar el nostres companys d'Història de l'Art), actualitzacions del CRITICÓN i... - redoble - l'avançament de la PROPERA TEMPORADA acabat de sortir de producció!

I és que malgrat que el curs s'hagi acabat, i amb ell la nostra primera temporada, ens alegra anunciar que ja estem maquinant la següent. I com ens encanta fer-vos partícips de les sessions i debats del CCURV, us mostrem - al Facebook estaran com a events - la llista de temes que vertebraran els CICLES de la nostra propera temporada per tal que pogueu proposar els films que vulgueu que es projectin, perquè una altra novetat és que l'any que ve es projectaran TOTS els films seleccionats (4 al mes/per tema) i un d'ells ho podreu votar per aprofundir en ell al debat.

És estiu però el CCURV no tanca, sino que s'obre als vostres suggeriments.
¡Endavant valents!

  1. Cicle "Actualitat": Aqui podeu proposar films estrenats aquest últim any a sales de cinema o en DVD, com per exemple, "Carmina o Revienta" (Paco León, 2012). 
  2. Cicle "Els límits del Documental": Aqui podeu proposar films que ratllin la frontera del que és un documental: falsos documentals, documentals de ficció, documentals de creació, documentals sense paraules... Com a exemples teniu "C.S.A" (Kevin Willmott, 2004) o "Fahrenheit 9/11" (Peter Jackson, 2004).
  3. Cicle "Diverses Cares del Terror": Aqui podeu proposar films de terror en totes les seves formes: des del terror psicològic al gore, del cinema americà al japonés. Com a exemples teniu "Psicosis" (Alfred Hitchcock, 1960) o "Saw I" (James Wan. 2004).
  4. Cicle "La pel·licula més bizarra de la Història del Cinema": Aqui podeu proposar els vostres candidats a aquest títol recorrent a la Sèrie B o, fins i tot, la Z.; com per exemple "Plan 9 del Espacio Exterior" (Ed Wood, 1959) o "Karate a muerte en Torremolinos" (Pedro Temboury, 2003).
  5. Cicle "Comèdia de Cult": Aqui podeu proposar films còmics que hagin sigut polèmics per crear dues bandes (a favor, en contra) entre el pùblic. Com exemples teniu "Bananas" (Woody Allen, 1971) o "El sentido de la vida" (Monty Python, 1983).
  6. Cicle "La Guerra al Cinema": Aqui podeu proposar films que tractin algun d'aquests conflictes bèl·lics: I Guerra Mundial, Guerra del Vietnam, Guerra dels Balcans o la Guerra del Golf Pèrsic. Com a exemples teniu "Johnny cogió su fusil" (Dalton Trumbo, 1971) o "Apocalipsis Now" (Francis Ford Coppola, 1979).
  7. Cicle "Religió al Cinema": Aqui podeu proposar qualsevol film que presenti un tema rel·lacionat amb qualsevol religió (Cristianisme, Islam, Budisme, animistes, etc). Com a exemples teniu "La última tentación de Cristo" (Martin Scorsese, 1988) o "El pequeño Buda" (Bernardo Bertolucci, 1993).
  8. Cicle "Escàndols Cinematogràfics": Aqui podeu proposar films que al seu moment van provocar un escàndol social (excepte els films de temàtica religiosa). Com a exemples teniu "Emmanuelle" (Just Jaeckin, 1974) o "Borat" (Larry Charles, 2006).
  9. Cicle "Mítics": Aqui podeu suggerir els films que us hagin marcat d'alguna forma al llarg de les vostres vides: aquells que no podeu deixar de veure (o els que eviteu) perquè reviuen històries, aquells que us han fet reflexionar, aquells amb els que us sentiu identificats d'alguna manera... Com a exemples us proposem "Gilda" (Charles Vidor, 1946) o "Grease" (Randal Kleiser, 1978).

No hay comentarios:

Publicar un comentario