martes, 28 de febrero de 2012

Primera Sesión: THE ARTIST (2011)


El proper 27 de març, a les 18:30h. (Aula 301), té lloc la primera sessió del Club de Cinema de la URV amb un film de "rabiosa" actualitat.
Per inaugurar el Club (i passar la prova de foc), hem cregut adient dedicar aquesta primera reunió a un film que darrerament ha donat molt de què parlar: la gran guanyadora a la Gala dels Oscars, THE ARTIST (2011), de Michel Hazanavicius.
Tot aquell que estigui interessat en participar, pot visionar el film abans de la cita que tenim el 27 de març, per tal de preparar una mica el terreny i fer comentaris allà sobre ell. Si teniu algun dubte, poseu-vos en contacte amb el Club de Cinema o l'Aula de Cinema de la URV i us facilitarem en la mida que ens sigui possible el camí.
Us hi esperem i no dubteu en convidar a tot aquell que estigui interessat!
18:30h: AULA 301 del CAMPUS CATALUNYA

-------------------------------------------------------------------------------

El próximo 27 de marzo, a las 18:30h. (Aula 301), tendrá lugar la primera sesión del Club de Cine de la URV con un film de rabiosa actualidad.
Para inaugurar el Club (y pasar la prueba de fuego), hemos creído adecuado dedicar esta primera reunión a un film que últimamente ha dado mucho de qué hablar: la gran ganadora de la Gala de los Oscars, THE ARTIST (2011), de Michel Hazanavicius.

Todo aquél que esté interesado en participar, puede visionar el film antes de la cita que tenemos el 27 de marzo, con tal de preparar un poco el terreno y hacer comentarios sobre él. Si tenéis alguna duda, podéis poneros en contacto con el Club de Cine o el Aula de Cine de la URV, y os facilitaremos el camino cuanto podamos.
¡Os esperamos y no dudéis en invitar a todos los que puedan estar interesados!
18:30h: AULA 301 del CAMPUS CATALUNYA


No hay comentarios:

Publicar un comentario